close
تبلیغات در اینترنت
آزمایشی دیدنی و جالب از یخ
سایت دانش آموزان قره چپق

سخن بزرگان :

جدید ترین مطالب
آخرین مطالب سایت
تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبليغات در سایت تبليغات در سایت

دلیل این اتفاق چیست؟

چون نقطه انجماد مايع درون ليوان بالاتر از صفر است،‌

وقتي يخ را كه دماي آن صفر يا زير صفر است را به آن نزديك مي كنيم،‌

به سرعت منجمد مي شود.

 


استات سدیم  ماده شیمیایی شگفت آوری است که شما می توانید آن را با استفاده از جوش شیرین و سرکه تهیه نمایید.

شما می توانید یک محلول استات سدیم زیر نقطه ذوب خنک کنید و سپس باعث تبدیل مایع به کریستال شوید. تبلور فرآیند گرمازا است، بنابراین سبب می شود یخ گرم باشد. انجماد آن چنان به سرعت اتفاق می افتد که شما می توانید مجسمه ای را با روان ساختن یخ داغ بسازید